Ioana Ignat

Solicita o oferta de concert/eveniment la adresa de email corneliu.ursache@greeneyemusic.com sau suna-ne la +40 771169540

Cere o oferta pe What'sApp

Ioana Ignat este unul dintre cei mai populari artisti ai momentului, fiind considerata si una dintre cele mai bune voci feminine ale României.

Artista se poate lauda deja cu sute de concerte, peste 400 de milioane vizualizari pe youtube si foarte multe piese number 1, pe care publicul le indrageste si le canta la concertele ei.

Primul single al Ioanei Ignat, "Ma dezindragostesc", lansat în februarie 2017, a devenit într-o clipă locul 2 în tendințele YouTube și a intrat în playlist-urile radio. In Mai 2017 - Piesa "Doar pe a ta" a devenit foarte rapid cea mai ascultată piesă pe TV și radio și a fost cel mai mare hit al anului 2017, petrecând cea mai multă vreme în topul Shazam Romania.
De asemenea, în 2017, Ioana Ignat a lansat o nouă piesă numită "Nu ma uita". Într-un timp scurt, a devenit cea mai populară piesă pe platformele online (peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube).
În 2018, Ioana lanseaza un nou nomber one, "In palma ta", iar 2021 vine cu piesa "Daca tu nu ai fi, piesă care, din nou, într-un timp scurt, a devenit numărul 1 la streaming pe radio și televiziune. Anul 2022 vine cu noi piese ce devin populare, dar si cu o colaborare de succes impreuna cu Holograf.

Anul curent, 2023 este plin de lansari de succes, de topuri radio si de popularitate in mediile online: "Vocea inimii", "Seara de seara", "In capul meu" (feat. Marius Moga), Supranatural (feat. cu DJ Project), etc.

Avantajele de a avea un ARTIST CUNOSCUT la evenimentul tau.

Cel mai mare efect si prestigiu al avenimentului in fata invitatilor tau, îl aduce, fără dar si poate, invitarea unui artist cunoscut. 

Există un mit conform căruia invitarea unui artist cunoscut la nunta ta ar putea să te coste o avere. Ei bine, vei fi surprins să afli că în multe situații, aceasta s-ar putea să fie o opțiune de pret chiar mai accesibilă. Iar mixul dintre un artist cu renume și un DJ bun s-ar putea să fie rețeta succesului pentru evenimentul tău.

Un artist cosacrat va da prestantă, valoare si notorietate evenimentului tău. Totodată, anunțarea prezenței artistului pe invitațiile de nuntă poate influența decizia invitaților de a participa sau nu la nuntă.

Dar cum alegi din varietatea de artisti? Caută sa alegi un artist cu un spectacol captivant, cu o voce apreciată (îți dorești totuși un segment live), și nu în ultimul rând, un artist care să rezoneze cu o gamă variată de vârste.

Cum răspunde această alegere nevoilor tale și ale invitaților tai?

Așteptări îndeplinite
Oaspeții tăi vor aprecia faptul că ai făcut un efort în plus pentru a le oferi o experiență exclusivistă. Un artist cunoscut aduce nu doar talent, ci și o prezență care va răspunde așteptărilor celor prezenți.

Garantia calității
Un artist cu renume nu își va dezamăgi publicul. Prin alegerea lui, îți oferi și ție, și invitaților tăi, garanția unui spectacol de calitate.

Amintiri valoroase
Muzica live, interpretată de un artist cunoscut, va crea momente pe care tu și invitații tăi le veți prețui ani la rând. Este investiția în amintiri care durează o viață.

Energia care te conectează
Există ceva magic în a avea un artist cunoscut care să cânte live. Acea energie va conecta toți invitații și va crea o atmosferă vibrantă, de neuitat.

Valoare adăugată evenimentului tău
Alegerea unui artist cunoscut sporește valoarea percepută a evenimentului tău, făcând ca fiecare detaliu să pară și mai special.

Seriozitate și dedicare
Artiștii consacrați vin nu doar cu talentul lor, ci și cu o echipă dedicată care se va asigura că toate detaliile sunt perfecte.


Deși poate fi o investiție mai mare, a alege un artist cunoscut pentru nunta ta se va reflecta în calitatea experienței și în amintirile prețioase pe care le vei construi. Îți oferi șans
ă de a avea o zi care răspunde la cele mai înalte standarde și care va fi apreciată la justa valoare de către toți cei dragi.

Sună acum, sau scrie-ne. Pe WhatsApp sau pe email.