Dorian Popa

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Solicita o oferta de concert/eveniment la adresa de email corneliu.ursache@greeneyemusic.com sau suna-ne la +40 771169540

Cere o oferta pe What'sApp

Dorian Popa este un talentat artist român care s-a făcut cunoscut în 2011 ca membru al trupei "LaLa Band", formată în timpul serialului muzical "Pariu cu Viata". După doi ani, a lansat primul său single, "Cât trei", dedicat adolescenților. Au urmat alte piese de succes precum "Pe placul tău" și "Dragoste nebună" în colaborare cu JO.
Breakthrough-ul său a venit cu piesa "Nimeni altcineva", realizată împreună cu Corina, care s-a bucurat de succes în topurile muzicale românești. Ulterior, Dorian a realizat colaborări de succes cu Ruby, What's UP, Giulia Anghelescu și Liviu Teodorescu, lansând hituri precum "Buna, ce mai zici?" și "Fanele".
Pe lângă cariera muzicală, Dorian a dezvoltat abilități de vlogging și a câștigat popularitate pe rețelele de socializare. În 2017, a lansat single-ul "Buna, mama", dedicat mamei sale, iar pe 1 noiembrie 2017, piesa "Ghinionist" a devenit coloana sonoră a filmului românesc cu același nume.

Ioana Ignat

DJ Project x Ioana Ignat

Anastasia Sandu

Andra Gogan

Melisa

Carmen de la Salciua concert

Carmen de la Salciua

Alina Sorescu

& Picii lu' Soreasca

Maia Malancus