Melisa

Solicita o oferta de concert/eveniment la adresa de email corneliu.ursache@greeneyemusic.com sau suna-ne la +40 771169540

Cere o oferta pe What'sApp

Melisa a captivat publicul cu vocea sa puternică și melodiile pop contagioase. Cu hitul său de succes "I'm Alone" în colaborare cu Tommo, Melisa a ajuns rapid în atenția publicului, atingând repere remarcabile pe scena muzicală globală. Piesa a ajuns pe locul 4 în Clasamentul Global Shazam, ocupând locul 2 în categoria Shazam Global Pop și atingând numărul 1 în 13 țări. În plus, a obținut o poziție în top 20 în nu mai puțin de 41 de țări, consolidând astfel proiectul internațional al Melisei.

Succesul Melisei a continuat cu single-ul ei "Will Carry On", care a adunat peste 130 de milioane de vizualizări pe YouTube, captivând ascultători din întreaga lume. Piesele ei de YouTube au acumulat un număr impresionant de peste 600 milioane de vizualizări, demonstrând popularitatea largă a muzicii sale.

De remarcat este faptul că Melisa a obținut recunoaștere dincolo de România natală prin colaborarea sa cu Arkadi Dumikyan, câștigând prestigiosul premiu pentru cel mai bun proiect internațional la Armenia Music Awards.