DJ Project

Solicita o oferta de concert/eveniment la adresa de email corneliu.ursache@greeneyemusic.com sau suna-ne la +40 745 633 437

Cere o oferta pe What'sApp

DJ Project este cunoscut pentru muzica lor dance și electro pop, cu texte profund emoționale. Cu o carieră muzicală de peste două decenii, trupa a avut numeroase hit-uri care au ocupat primele poziții în topurile muzicale românești. În cei 23 ani de activitate cei de la DJ Project nu au încetat să își surprindă fanii pe parcurs. Având în spate mii de ore în studio, 18 melodii în Romanian Top 100, dintre care 6 au fost numărul 1, milioane de kilometri traversați pentru concerte, Gino Manzotti și Dj Maxx devenind un simbol pentru muzica dance din România. DJ Project a fost cunoscut pentru piese precum "Lumea ta," "Hotel," "Miracle Love," și "Regrete." Formația a avut succes în România și în alte țări europene, contribuind la popularizarea muzicii dance în țara lor. De-a lungul anilor, membrii formației s-au schimbat, dar DJ Project a continuat să producă muzică dance și să aibă succes în industria muzicală.

Avantajele de a avea un ARTIST CUNOSCUT la evenimentul tau.

Cel mai mare efect si prestigiu al avenimentului in fata invitatilor tau, îl aduce, fără dar si poate, invitarea unui artist cunoscut. 

Există un mit conform căruia invitarea unui artist cunoscut la nunta ta ar putea să te coste o avere. Ei bine, vei fi surprins să afli că în multe situații, aceasta s-ar putea să fie o opțiune de pret chiar mai accesibilă. Iar mixul dintre un artist cu renume și un DJ bun s-ar putea să fie rețeta succesului pentru evenimentul tău.

Un artist cosacrat va da prestantă, valoare si notorietate evenimentului tău. Totodată, anunțarea prezenței artistului pe invitațiile de nuntă poate influența decizia invitaților de a participa sau nu la nuntă.

Dar cum alegi din varietatea de artisti? Caută sa alegi un artist cu un spectacol captivant, cu o voce apreciată (îți dorești totuși un segment live), și nu în ultimul rând, un artist care să rezoneze cu o gamă variată de vârste.

Cum răspunde această alegere nevoilor tale și ale invitaților tai?

Așteptări îndeplinite
Oaspeții tăi vor aprecia faptul că ai făcut un efort în plus pentru a le oferi o experiență exclusivistă. Un artist cunoscut aduce nu doar talent, ci și o prezență care va răspunde așteptărilor celor prezenți.

Garantia calității
Un artist cu renume nu își va dezamăgi publicul. Prin alegerea lui, îți oferi și ție, și invitaților tăi, garanția unui spectacol de calitate.

Amintiri valoroase
Muzica live, interpretată de un artist cunoscut, va crea momente pe care tu și invitații tăi le veți prețui ani la rând. Este investiția în amintiri care durează o viață.

Energia care te conectează
Există ceva magic în a avea un artist cunoscut care să cânte live. Acea energie va conecta toți invitații și va crea o atmosferă vibrantă, de neuitat.

Valoare adăugată evenimentului tău
Alegerea unui artist cunoscut sporește valoarea percepută a evenimentului tău, făcând ca fiecare detaliu să pară și mai special.

Seriozitate și dedicare
Artiștii consacrați vin nu doar cu talentul lor, ci și cu o echipă dedicată care se va asigura că toate detaliile sunt perfecte.


Deși poate fi o investiție mai mare, a alege un artist cunoscut pentru nunta ta se va reflecta în calitatea experienței și în amintirile prețioase pe care le vei construi. Îți oferi șans
ă de a avea o zi care răspunde la cele mai înalte standarde și care va fi apreciată la justa valoare de către toți cei dragi.

Sună acum, sau scrie-ne. Pe WhatsApp sau pe email.