Anastasia x Groove Inc

EVENIMENTUL TĂU E CEA MAI MARE PETRECERE

Nu îți dorești să auzi „AR FI PUTUT FI MAI BINE” la finalul evenimentului tău. Nu tortul, florile sau mâncarea rămân imprimate în memoria invitaților și în inima ta, ci MOMENTELE MEMORABILE. MUZICA ȘI SHOWUL

Sună acum

Hai să discutăm și să vedem cum putem face din nunta ta sau din evenimentul tau corporate o petrecere de neuitat corneliu.ursache@greeneyemusic.com sau suna-ne la :

0771169540
Cere o oferta pe What'sApp

Anastasia este un artist complet.

Este cunoscută pentru colaborări și/sau songwriting cu Fly Project, Nicole Cherry, Puya, Vanotek, Nicoleta Nucă, Vunk, Nosfe, Lora, Lidia Buble etc.

Se remarcă prin puterea vocii sale, sensibilitate, diversitate și energie pe scenă. Și-a condimentat stilul muzical practicând și 2 ani de MC în paralel cu cântatul. Studiază actoria, este cameleonică și abordează o combinație îndrăzneață de genuri muzicale.

Alături de trupa Groove Inc, ne angajăm să te facem să nu mai stai pe scaun. Groove inc este o trupă fresh, deține o vastă experiență și se mândreste cu colaborări alături de mulți artiști români renumiți

Nunta este un moment magic, unul dintre evenimentele memorabile din viața ta. Iar muzica și divertismentul sunt sufletul oricărei petreceri și au puterea de a transforma nunta ta într-o experiență de neuitat sau într-una de uitat.

ȘTIAI CĂ...


Mai mult de 80% dintre invitații la o nuntă susțin că partea de entertainment este elementul pe care îl țin minte cel mai bine?Cu toate acestea, surprinzător de puține cupluri acordă un loc fruntaș muzicii în cadrul planificărilor pentru seara nuntii.


Divertismentul va rămâne întotdeauna în memoria oaspeților. Nu toți vor reține ce flori erau pe mese, cum arăta tortul de nuntă sau husele de scaun. Este posibil să-și amintească daca au mancat ceva special, însă cu siguranță vor păstra în memorie Artistul, trupa sau a DJ-ul care au transformat evenimentul într-o petrecere de neuitat și care au reușit să îi aducă pe toți pe ringul de dans.


Este esențial să existe o coordonare strânsă între coordonatorii evenimentului, formația sau DJ-ul și, de asemenea, alte părți implicate, cum ar fi personalul de catering sau fotograful. Un program bine definit vă va ajuta să evitați momentele de confuzie sau pauzele neașteptate, care pot diminua atmosfera festivă. Totodată, asigurați-vă că formația sau DJ-ul sunt informați în legătură cu momentele cheie, cum ar fi primul dans, tăierea tortului sau discursurile, pentru a putea ajusta muzica corespunzător.

TRANSFORMĂ-ȚI NUNTA ÎNTR-O POVESTE MEMORABILĂ CU

ANASTASIA x GROOVE INC

Descoperă diferența unică pe care o poate aduce o trupă live, oferind nu doar muzică, ci o experiență electrizantă ce vibrează cu autenticitate și emoție.


Energia Incomparabilă

Noi insuflăm viață oricărui eveniment, creând momente unice prin interacțiunea directă și carisma inconfundabilă. Prin fiecare melodie, ne propunem să oferim o atmosferă plină de viață, încurajând toți invitații să se bucure de moment.


Experiența Personalizată

Viziunea ta este esențială pentru noi. Personalizăm fiecare notă muzicală pentru a se alinia perfect cu gusturile tale, garantând o atmosferă ce reflectă povestea voastră de dragoste.


Diversitate Muzicală

Repertoriul nostru vast acoperă genuri muzicale pentru toate gusturile, asigurându-ne că fiecare invitat va trăi momente de neuitat.


Profesionalism Absolut 

Expertiza noastră în evenimente speciale se traduce prin sunet și lumină de excepție, gestionarea impecabilă a oricăror provocări și un angajament neclintit pentru perfecțiune.


Amintiri de Neuitat 

Alege o trupă live pentru a adăuga acea scânteie specială evenimentului tău. Nimic nu se compară cu vibratia muzicii live, care aduce o dimensiune profundă și autentică sărbătorii tale.


Alege să faci din nunta ta o experiență vibrantă și inedită, care va rămâne pentru totdeauna în inimile invitaților. Muzica live nu este doar un fundal sonor, ci inima pulsând a celei mai frumoase zile din viața ta.

LUMINI, FUM, ATMOSFERA

Un spectacol de lumină complet care este perfect sincronizat cu muzica live.

SCENA

Locatia ta nu are scena?

Noi asigurăm scena și creăm atmosfera perfectă pentru tine!

DJ

DJ profesioniști cu experienta in evenimente si propriul sunet distinctiv.

ORICE GEN DE MUZICA

Muzica anilor 90' sau 2000, Pop, Folclor, Trap, Manele etc.

SUNET, LUMINI, SCENĂ ȘI SHOW LA CELE MAI ÎNALTE STANDARDE!

Caută mai mult decât o simplă trupă de coveruri; alege o echipă care să transforme evenimentul într-o experiență!

Alege profesioniștii în arta divertismentului!

Organizarea unui eveniment, în special a unei nunți, transcende simpla alegere a locației sau a meniului. Crearea unei atmosfere magice și garantarea unor momente memorabile necesită o atenție meticuloasă la detaliile tehnice, cum ar fi sunetul, iluminatul și scenografia. Acestea nu sunt doar detalii; sunt esența care transformă un eveniment bun într-o experiență excepțională, vibrând cu fiecare invitat. Înțelegerea profunzimii acestor elemente și integrarea lor armonioasă sunt fundamentale pentru succesul oricărui eveniment, asigurând că fiecare clipă este nu doar trăită, dar și simțită.

1.Sunetul Impecabil

Prioritizăm calitatea sunetului. Fiecare detaliu sonor, de la notele muzicale până la vorbire, este redat clar cu ajutorul tehnologiei avansate și al experienței tehnicienilor noștri. Scopul nostru este să asigurăm o experiență audio fără distorsiuni, menținând o atmosferă plăcută și echilibrată pentru evenimentul tău.

2.Magia Luminilor

Transformăm orice spațiu într-o lume de basm. Jocurile noastre de lumini - spoturi, lasere, proiectoare - sunt concepute să creeze exact atmosfera pe care o dorești. De la romantism la dinamism, fiecare colț al sălii va fi băiat în lumina potrivită, amplificând frumusețea momentului.

3.Scena Spectaculoasă

Scena noastră devine epicentrul evenimentului tău. Indiferent de locație, o configurăm astfel încât să capteze atenția și să îmbogățească experiența vizuală cu ecrane LED impresionante, transformând fiecare moment într-unul memorabil.


4.DJ-ul care Creează Atmosfera

DJ-ul nostru este mai mult decât un selector de melodii; el este arhitectul atmosferei tale. Cu un repertoriu divers și abilitatea de a naviga prin diferite genuri muzicale, el ține dansul viu și răspunde cu promptitudine la vibe-ul sălii.

5.Show-ul care Face Diferența

Elementul final, dar cel mai impactant, este show-ul nostru. Fie că alegi o trupă live, un artist de renume sau spectacole speciale, performanța noastră este garantată să ridice nivelul de energie și să lase o impresie de neuitat. Profesionalismul și atenția la detalii ne definesc, asigurându-te că fiecare moment este executat fără cusur.


Ne poți suna sau ne poți scrie pe whatsapp la telefon: 0771169540