Damian Draghici

Damian Dragici & The Band

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Solicita o oferta de concert/eveniment la adresa de email corneliu.ursache@greeneyemusic.com sau suna-ne la +40 771169540

Cere o oferta pe What'sApp

Dâmian Drăghici este un muzician român de origine romă, cunoscut pentru talentul său de a cânta la saxofon și pentru abordarea sa inovatoare în muzică.
Cariera sa muzicală a început la o vârstă fragedă, când a început să cânte la saxofon și la fluier. A fost recunoscut ca un virtuoz al saxofonului și a dezvoltat un stil unic care combină muzica tradițională romă cu elemente de jazz, blues și muzică modernă.
A cântat alături de artiști consacrați la nivel internațional, precum Ray Charles, Herbie Hancock și Bobby McFerrin, ceea ce i-a adus o recunoaștere internațională. De asemenea, a colaborat cu numeroși artiști români de renume, contribuind la diverse proiecte muzicale din țară.
În plus, Dâmian Drăghici este și un ambasador al cauzei romilor, luptând pentru drepturile și recunoașterea comunității sale. Prin muzica sa și activitatea sa umanitară, el a devenit un reprezentant al culturii romilor în lumea întreagă.