Andra Gogan

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Solicita o oferta de concert/eveniment la adresa de email corneliu.ursache@greeneyemusic.com sau suna-ne la +40 771169540

Cere o oferta pe What'sApp

Andra Gogan este o artistă și compozitoare din Romania cunoscută la nivel mondial pentru stilul său unic, care îmbină muzica pop cu temele principale ale copilariei si adolescentei. Cu un numar de peste 1,4 mil. abonati pe YouTube, ea a lansat mai multe albume de succes în România și a cântat în concerte și festivaluri atât în țară, cât și în străinătate. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără "Inima mea", "Marșul Nupțial", "Dragostea e tot ce rămâne", "Vreau sărutarea ta" și multe altele.
Contul personal de TikTok, are peste 10 mil. de follow-eri. De asemenea, ea a fondat Asociația "Andra pentru copii", care sprijină copiii din familii defavorizate din România.Andra, este o personalitate puternică și influentă în lumea muzicii din România, cu un show exceptional, plin de energie, dans si distractie. Talentele ei muzicale si teatrale, cât și pentru implicarea sa socială, au facut-o pe Andra Gogan una dintre cele mai mari star-uri de muzica pop din Romania.