Anastasia x Groove Inc

EVENIMENTUL TĂU E CEA MAI MARE PETRECERE

Nu îți dorești să auzi „AR FI PUTUT FI MAI BINE” la finalul evenimentului tău. Nu tortul, florile sau mâncarea rămân imprimate în memoria invitaților și în inima ta, ci MOMENTELE MEMORABILE. MUZICA ȘI SHOWUL

Sună acum

Hai să discutăm și să vedem cum putem face din nunta ta sau din evenimentul tau corporate o petrecere de neuitat corneliu.ursache@greeneyemusic.com sau suna-ne la

0771169540
Cere o oferta pe What'sApp

Anastasia este un artist complet.

Este cunoscută pentru colaborări și/sau songwriting cu Fly Project, Nicole Cherry, Puya, Vanotek, Nicoleta Nucă, Vunk, Nosfe, Lora, Lidia Buble etc.

Se remarcă prin puterea vocii sale, sensibilitate, diversitate și energie pe scenă. Și-a condimentat stilul muzical practicând și 2 ani de MC în paralel cu cântatul. Studiază actoria, este cameleonică și abordează o combinație îndrăzneață de genuri muzicale.

Alături de trupa Groove Inc, ne angajăm să te facem să nu mai stai pe scaun. Groove inc este o trupă fresh, deține o vastă experiență și se mândreste cu colaborări alături de mulți artiști români renumiți

Nunta este un moment magic, unul dintre evenimentele memorabile din viața ta. Iar muzica și divertismentul sunt sufletul oricărei petreceri și au puterea de a transforma nunta ta într-o experiență de neuitat sau într-una de uitat.


Mai mult de 80% dintre invitații la o nuntă susțin că partea de entertainment este elementul pe care îl țin minte cel mai bine. Cu toate acestea, surprinzător de puține cupluri acordă un loc fruntaș muzicii în cadrul planificărilor pentru seara nuntii.


Divertismentul va rămâne întotdeauna în memoria oaspeților. Nu toți vor reține ce flori erau pe mese, cum arăta tortul de nuntă sau husele de scaun. Este posibil să-și amintească daca au mancat ceva special, însă cu siguranță vor păstra în memorie Artistul, trupa sau a DJ-ul care au transformat evenimentul într-o petrecere de neuitat și care au reușit să îi aducă pe toți pe ringul de dans.


Este esențial să existe o coordonare strânsă între coordonatorii evenimentului, formația sau DJ-ul și, de asemenea, alte părți implicate, cum ar fi personalul de catering sau fotograful. Un program bine definit vă va ajuta să evitați momentele de confuzie sau pauzele neașteptate, care pot diminua atmosfera festivă. Totodată, asigurați-vă că formația sau DJ-ul sunt informați în legătură cu momentele cheie, cum ar fi primul dans, tăierea tortului sau discursurile, pentru a putea ajusta muzica corespunzător.

Alegerea unei TRUPE LIVE poate aduce o notă autentică și electrizantă, dar si magie și emoție autentică în acest moment special. Iată câteva avantaje majore ale optării pentru o trupă de cover live la nunta ta, fata de simpla prezenta a unui DJ:

Energia

Trupele de cover live au capacitatea de a aduce o energie vibrantă și autentică care nu poate fi replicată de un playlist obișnuit sau de un DJ. Interacțiunea în timp real cu publicul, adaptarea la atmosfera sălii și charisma artiștilor live vor electriza sala și vor impulsiona toată lumea să danseze.

Experiența Personalizată

Trupele de cover live sunt experți în crearea unui setlist flexibil care poate fi personalizat în funcție de preferințele tale și ale invitaților. Puteți discuta în prealabil cu trupa despre selecția muzicală, garantând că atmosfera va răspunde așteptărilor voastre.

Versatilitatea Repertoriului

Cele mai bune trupe de cover au un repertoriu vast, care poate acoperi o varietate impresionantă de genuri muzicale. Această diversitate asigură că fiecare invitat, indiferent de vârstă sau preferință muzicală, va avea parte de melodii care îi vor plăcea.

Profesionalism

Trupele de cover live, cu experiență în evenimente de acest tip, aduc un nivel ridicat de profesionalism și expertiză. Ei sunt pregătiți să gestioneze situații neprevăzute și să ofere un sunet și o iluminare de calitate, asigurându-se că totul decurge fără probleme.

Aspectul Memorabil

Prezența unei trupe live va adăuga un factor „wow” care va rămâne imprimat în memoria oaspeților. Nimic nu se compară cu magia și emoția muzicii live, interpretate de artiști pasionați în fața unui public entuziasmat.

Optarea pentru o trupă live la nunta ta nu aduce doar muzică de calitate, ci creează o atmosferă vibrantă și memorabilă care va rezona în inimile tuturor celor prezenți. Magia muzicii live va îmbogăți experiența ta nupțială, lăsând o amprentă de neuitat pe cel mai frumos capitol al poveștii tale de dragoste

SUNET, LUMINI, SCENĂ ȘI SHOW LA CELE MAI ÎNALTE STANDARDE!

Caută mai mult decât o simplă trupă de coveruri; alege o echipă care să transforme evenimentul într-o experiență!

Alege profesioniștii în arta divertismentului!

Organizarea unui eveniment, și în special a unei nunți, presupune mult mai mult decât alegerea locației perfecte sau a meniului ideal. Pentru a crea o atmosferă magică și pentru a asigura că fiecare moment va fi memorabil, este esențial să acordăm atenție detaliilor tehnice, precum sunetul, luminile și scenografia. Iată de ce aceste elemente sunt vitale pentru succesul oricărui eveniment.

1. SUNETUL
Calitatea sunetului este esențială pentru a te asigura că muzica, discursurile și orice alt element audio sunt auzite clar și fără distorsiuni. Echipamentele profesionale și tehnicianii de sunet experimentați sunt cheia pentru a preveni feedback-ul neplăcut sau întreruperile neașteptate.

2. LUMINILE
Luminile pot transforma o sală obișnuită într-un spațiu feeric. Spoturi, lasere, proiectoare și jocuri de lumini pot contura ambianța dorită, fie că dorești o atmosferă romantică, plină de culori sau una dinamică și energică. Lumina corectă poate scoate în evidență elementele decorative, poate crea spații intime sau poate aduce în prim-plan scena.

3. SCENA
În funcție de locația aleasă, scena poate fi un element cheie pentru dans, pentru trupa sau DJ sau pentru momentele speciale ale serii. O scenă bine plasată și bine iluminată va atrage atenția invitaților și va deveni centrul evenimentului.
Un ecran LED poate fi o opțiune excelentă pentru a spori efectul vizual și a conferi evenimentului un aer de distincție.

4. DJ-ul
Un DJ bun aduce mai mult decât simple piese muzicale; el creează atmosfera, reacționează la starea de spirit a oaspeților și introduce variație în repertoriu. Cu o selecție vastă de melodii și capacitatea de a combina genuri diferite, un DJ profesionist poate menține ringul de dans plin toată noaptea și poate răspunde prompt dorințelor muzicale ale invitaților.

5. SHOW-ul
Oricât de bine ar fi organizate celelalte elemente, show-ul este cel care va face diferența. Indiferent dacă optezi pentru o trupă live, un artist cunoscut, un DJ sau spectacole speciale (dansatori, artiști de circ, focuri de artificii), prestația trebuie să fie la înălțime. Alege profesioniști cu experiență și nu neglija repetițiile sau probele de sunet.


LUMINI, FUM, ATMOSFERA

Un spectacol de lumină complet care este perfect sincronizat cu muzica live.

SCENA

Locatia ta nu are scena?

Noi asigurăm scena și creăm atmosfera perfectă pentru tine!

DJ

DJ profesioniști cu experienta in evenimente si propriul sunet distinctiv.

ORICE GEN DE MUZICA

Muzica anilor 90' sau 2000, Pop, Folclor, Trap, Manele etc.