EVENIMENTUL TĂU E CEA MAI MARE PETRECERE

Visezi la un eveniment care să rămână în inimile tuturor? Descoperă magia divertismentului autentic, fie că este vorba de o nuntă inegalabilă sau o petrecere corporate de neuitat. Alege pasiunea, alege momentele irezistibile. Unde să începi? Aici, alături de noi.

Sună acum

Contactează-ne pentru o ofertă, iar de restul ne ocupăm noi

Noi iti garantăm un eveniment de neuitat, oferindu-ți cele mai bun divertisment. Poți savura cu adevărat momentul tău special, fără griji sau stres!

Trupa nunta & Band nunta

Mai multe despre Anastasia x GROOVE Inc.

Garantăm un eveniment care va rămâne în amintirea ta pentru totdeauna. Suntem aici pentru a-ți oferi divertismentul cel mai tare, astfel încât tu să poți să-ți trăiești momentul special în cel mai grandios mod posibil.

Îți aducem un eveniment de neuitat, unde momentele de distracție și entertainment de top se combină pentru a crea amintiri memorabile. Facem ca fiecare secundă să conteze.

La evenimentul tău, oferim o experiență memorabilă! Cu atenție la detalii și dedicare, aducem magia la momentul tău special. Fiecare clipă va străluci într-un mod unic, astfel încât amintirea acestui eveniment să rămână vie și vibrantă în inimile tuturor participanților!

Suntem aici pentru a face evenimentul tău unic! Lasă-ne să aducem energia și autenticitatea la momentul tău special, pentru ca acesta să fie cu adevărat de neuitat pentru tine și pentru toți cei prezenți!

Ținem cu adevărat la evenimentul tău! Cu entuziasm și inovație, vom crea o experiență deosebită. Fiecare aspect al acestui moment special va fi pus în lumină pentru a-ți oferi o amintire care va străluci și va inspira pe toți cei implicați!

Suntem aici pentru a face din evenimentul tău o adevărată bijuterie! Cu pasiune și atenție la detalii, vom aduce magia la momentul tău special. Vei experimenta un eveniment care te va surprinde și încânta într-un mod unic, creând amintiri de preț pentru toată viața!

Ne dorim ca evenimentul tău să strălucească! Cu creativitate și dedicare, vom crea o experiență extraordinară. Vei fi parte dintr-un moment special care va emana autenticitate și emoție, rămânând adânc în inimile tuturor celor prezenți!

Vezi mai mult

Ce beneficii aduc serviciile noastre pentru dumneavoastră?

Echipa noastră abia asteaptă să lucrăm impreună!

LUMINI, FUM, ATMOSFERA

Un spectacol de lumină complet care este perfect sincronizat cu muzica live.

SCENA

Locatia ta nu are scena?

Noi asigurăm scena și creăm atmosfera perfectă pentru tine!

DJ

DJ profesioniști cu experienta in evenimente si propriul sunet distinctiv.

ORICE GEN DE MUZICA

Muzica anilor 90' sau 2000, Pop, Folclor, Trap, Manele etc.

Vizualizează concertele live

Artiști

Adda Anastasia Sandu AMI Alex Velea Alina Eremia Alina Sorescu Amna Andra Andra Gogan Andreea Banica Carmen de la Salciua Cleopatra Stratan Camelia Crisan

Connect-R Codruta Filip DJ Project Damian Draghici & Brothers Dorian Popa Edward Sanda Elena Gheorghe Feli Geprgiana Lablont Geany Morandi Holograf Horia Brenciu Ioana Ignat Ioana Ignat & DJ Project Irina Rimes Iuliana Beregoi J'ador Lidia Buble Lora Loredana Groza Nicoleta Oancea

Mario Fresh Magda Ignat Maia Malancus Mandinga Raluka Smiley Taraful Rutenilor Theo Rose The Colors