Mario Fresh

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Solicita o oferta de concert/eveniment la adresa de email corneliu.ursache@greeneyemusic.com sau suna-ne la +40 771169540

Cere o oferta pe What'sApp

Mario Fresh este un cunoscut cântăreț și compozitor român de muzică R&B/Pop. În 2014, a obținut succesul regional cu piesa "Am rămas cu gândul la tine". Totuși, în 2022, a devenit viral pe plan internațional cu hit-ul "Necesar" în colaborare cu un alt artist, adunând peste 80 de milioane de ascultări și stând pe primul loc în topurile românești timp de peste 6 luni, provocând fenomene de dans pe rețelele sociale. În plan global, piesa a fost numărul 1 în 10 țări și a intrat în 114 topuri internaționale, inclusiv Shazam Global Chart.

Cu piese precum "Solo", "Brațe străine", "Caliente" și "Săracă inima mea", a devenit artistul numărul 1 în România pentru mai mult de 3 luni, stabilindu-se ca unul dintre cei mai influenți artiști din țară. În anul 2022, Mario Fresh a dominat topurile cu alte piese populare, precum "Umbre" și "Inimă stai". În 2023, a continuat să se impună cu lansarea pieselor "Ai fost" și "Nécessaire".

Ioana Ignat

DJ Project x Ioana Ignat

Anastasia Sandu

Andra Gogan

Melisa

Carmen de la Salciua concert

Carmen de la Salciua

Alina Sorescu

& Picii lu' Soreasca

Maia Malancus