Feli

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Solicita o oferta de concert/eveniment la adresa de email corneliu.ursache@greeneyemusic.com sau suna-ne la +40 771169540

Cere o oferta pe What'sApp

Feli și-a descris legătura cu muzica ca fiind o conexiune profundă și nu poate găsi o modalitate mai bună de a se exprima decât prin cântec.
De-a lungul carierei sale, Feli a explorat diverse genuri muzicale, de la pop-rock la hip hop, în căutarea propriului stil. Cu sprijinul echipei HaHaHa Production, a obținut un succes rapid cu primul său single lansat în 2014, care i-a adus o nominalizare la premiile MTV Europe Music Awards.
În 2015, Feli a lansat trei piese în cadrul campaniei #maimusic alături de HaHaHa Production, iar următoarea sa piesă, lansată în același an, a ajuns pe primul loc în topurile radio din România. În 2016, a surprins publicul cu două cover-uri, inclusiv o versiune în spaniolă a unei piese de Charles Aznavour.
Debutul său ca artist solo a fost marcat în 2017 cu lansarea albumului său, care a inclus hiturile "Cine te crezi?", "Creioane colorate", "Timpul" și "Acasă".

Ioana Ignat

DJ Project x Ioana Ignat

Anastasia Sandu

Andra Gogan

Melisa

Carmen de la Salciua concert

Carmen de la Salciua

Alina Sorescu

& Picii lu' Soreasca

Maia Malancus